Societatea noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu mai putin intalnit in Romania, VULCANIZARE SI SERVICE-ROTI MOBIL.

Timpul dvs. este pretios. Prin apelarea la serviciile noastre puteti evita aglomeratiile si timpul pierdut la vulcanizari (service-roti) si asta la un cost chiar mai mic sau egal cu cel pe care il aveti in prezent.

Autoutilitarele noastre echipate dupa standardele europene cu utilaje si scule noi, de ultima generatie, omologate, certificate si metrologate, se pot deplasa la dvs. la birou sau in oricare alt loc stabilit de comun-acord, unde exista un parc auto, petru a efectua schimbul de sezon al anvelopelor sau orice alta interventie de urgenta asupra rotilor.

Mai detinem si cateva turisme echipate cu sculele necesare, ce pot asigura in Deva si zonele limitrofe interventii rapide (de urgenta) asupra rotilor cum ar fi : pana, deblocare prezoane intepenite, extractie antifurt roti in cazul in care ati pierdut cheia sau aceasta s-a rupt, desfacere sau extractie prezoane prea stranse sau rupte, inlocuire sau reparare (daca mai este posibil) a jantelor de aliaj sau a jantelor de otel (tabla), inlocuire sau reparare roata de rezerva sau dotare cu roata de rezerva a autoturismului dvs.

Intrucat detinem unul dintre cele mai mari depozite de anvelope si jante second hand, este foarte posibil sa avem pe stoc exact janta sau anvelopa de care dvs. aveti nevoie.

Prin colaborarea cu noi obtineti cel putin doua avantaje:

  • dumneavoastra, asociatii, colegii sau subalternii va puteti continua activitatile cotidiene in timp ce noi va „incaltam” masina
  • pe langa economia de timp, mai economisiti si banii pentru combustibilul necesar deplasarii la si de la vulcanizare (service-roti).

Oferta noastra de pret pentru schimbul de sezon vara/iarna al setului de 4 anvelope este personalizata pentru fiecare client in parte. Pentru o cotatie de pret va rugam sa ne contactati pe e-mail sau telefonic.

Procedura de schimb este completa si include: demontat roti, dejantat anvelope , jantat anvelopele de schimb , presiune aer, echilibrat si montat roti.

Daca nu dispuneti de spatiu va putem oferi serviciu de transport si depozitare al anvelopelor dvs.

Ne defineste promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul.